Servicii

Montaj parbrize pe cheder si lipite

Specialistii nostri asigura montajul si inlocuirea parbrizelor pentru orice tip de autovehicul, conform Autorizatiei Tehnice R.A.R. nr. 5109/2007, oferind garantie. De asemenea comercializam parbrize, lunete si geamuri pentru orice tip te autovehicul si diverse utilaje, aplicam folii auto profesionale LLumar omologate R.A.R. si reparam parbrize ciobite si fisurate.

folii omologate LLumar

Garantia, conform H.G. 394/95 republicata in 1997, este de 24 de luni pentru parbrizele duplex (exfoliere si deformatii optice), si de 24 de luni pentru etanseitate la montari pentru parbrize lipite sau montate cu cheder nou.
Garantia este valabila pentru lucrarile executate in atelierul propriu si in conditii normale de exploatare, manipulare si transport.

Accesorii auto

Comercializam si montam cotiere, tavi de protectie pentru portbagaj, lamele pentru stergatoare de parbriz universale, oglinzi laterale si oferim servicii de cosmetizare si polisare faruri.

tavi de protectie pentru portbagaj

Tavile pentru portbagaj sint personalizate pe model de masina si reprezinta solutia perfecta pentru protejarea portbagajului masinii impotriva uzurii, murdariei, prafului si lichidelor.